top of page
  • Oliver Jørgensen Hansen

14-Årig Dreng Anders Vejrgang tog spillere med storm da han slog Danmarksmesteren i FIFA 4-1

Opdateret: 5. feb. 2021



Den lille dreng bor i et almindeligt rækkehus i Hjørring, og sidder med et helt ualmindeligt talent. Han spiller hver dag for at opnå sit mål. Han er nemlig i gang med at udvikle sig til en af verdens største FIFA-spillere. Den 14-årige dreng fra Hjørring har deltaget i mange turneringer som blot 11-årig, og vundet de fleste det får vi bekræftet når man ser hans mange pokaler. Hans talent overvældede alle da han bankede Danmarksmesteren i FIFA som blot denne 11-årrige dreng. Så gik det pludselig stærkt dagen efter blev han kontaktet og han karriere gik fra AaB til Vendsyssel videre til AGF for nu at være i kontrakt i RB Leipzig hvor han spiller som værende den bedst betalte FIFA-spiller under 16 år. Moren Leila Vejrgang har stolt stået på sidelinjen og trofast set sin søn udleve sin drøm foran PlayStationen. ”Hvor stolt? Man er altid stolt af sine børn, det er fedt at se når tingene lykkes for dem,” siger Leila Vejrgang. En måned efter har Ander Vejrgang blevet verdenskendt og er derfor meldt sig ud af RB Leipzig. Skoleeleven venter blot på at fylde de 16 år som er minimumsaldere for at spille med de voksnes rækker, hvor han helt bestemt kan give de højeste spillere en hård omgang. Han har nu ifølge DR slået verdensmesteren 6-0 og 7-0 og bliver nu sammenlignet med det rigtige Lionel Messi.


Men tingene er ikke kun triumferende for teenageren. Han fortæller om mobning i skolen som følge af hans talent. ”Det fleste af dem er misundelige, så derfor skal jeg på en ny skole,” siger Anders Vejrgang til DR og tilføjer

”Jeg gider ikke gå i klasse med folk, der er misundelige. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det. Jeg synes bare, det er underligt”

Moren Laila Vejrgang forklarer til DR at sønnen ikke har være i skole i 14 dage efter hans triumfer på grund af den pågældende mobning så på den anden side af guldmedaljen leder familien efter en ny skole.

På trods af trivsel, har Andreas Vejrgang nu 300 vundne kampe og 0 nederlag, og for hver dag der går øver han sig heftigt, mens han spændt venter på at fylde 16 år, så han kan deltage i den store League, og måle sig med verdens bedste.


10 visninger0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle
bottom of page